目前日期文章:20100207 (2)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

Day 4,,, 02/7

新宿淺草上野新宿

 

今日第4日喇,好快已經係旅程既一半喇,開心既時間真係過得特別快既-,-.....8點起身,就去第一站淺草,去感受一下個重好日本既感覺,因為個度既寺廟已有好多年歷史,好有feel。仲有就係特意去食六文燒。因為去到已經有d肚餓~所以我地就去食左野sin~再行街。搵左一陣已經搵到間野。

frankykaye 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Day 2,,, 01/7

新宿築地迪士尼新宿

因為本人好懶的關係.....08年去日本旅遊的遊記寫左2日就停左扛=.=".........今日決定寫番晒佢....因為我諗我已經開始唔記得....所以一定要寫番低............

今日只係去2個地方~諗住晨早就起身去築地壽司大食SUSHI做早餐,但係…要我一早6點要起身就係有d困難lor…最後!6點係起唔到身既‥‥去到築地已經係9點幾…一早plan定話去既壽司大超多人排緊隊…唉‥我地又趕時間~食完仲要去下一站,所以都係決定食第間。其實係個度既壽司店食既野都係好新鮮,好好味,就算唔係最出名既壽司大都會好食過香港既任何一間。

frankykaye 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()